saura VIP 20. Tetor, Tirana, Albania moderator Ishte online më pak se një javë më parë
Fotografitë 9 photos
  • Qëllimi i regjistrimit tim në këtë web-faqe është miqësi
  • Interested in guys
  • Unë flas anglezalbaniaitalian.
  • I have no kids.
  • 170 cm
  • Unë nuk pi duhan.
  • My religion is musliman.
  • 26.05.2011
  • Response rate very low
Rreth meje

Kultivoni tre gjëra : Mirësinë , urtësinë dhe miqësinë... Kërkoni tre gjëra : Të vërtetën , filozofinë dhe kuptimin . Dëshironi tre gjëra : Sjelljen e mirë , vlerën dhe dashurine.

Profile link

Muzikë Spotify (0)
Dhurata e saj
Ditar (83)
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Muzikë Spotify (0)

Rezultati më i mirë

Gjithsej Vota: 2,121

Her quizzes
User hasn't taken any quizzes