bem 24. Korrik 1960 (59), Patos, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë
Fotografitë 5 photos
  • Qëllimi i regjistrimit tim në këtë web-faqe është miqësiflirtojmarrëdhënie
  • Interested in girls
  • Unë flas albania.
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • 175 cm
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • 21.04.2014
  • Response rate very low
Rreth meje

Miqet duaj ,armiqet largoje.Duaje komshiun po mos e prish gardhin qe te ndan me te. Top al te jep mundesin qe te njihesh me shume miqe dhe karakteret e ndryshme te tyre.Kujdes mendimeve tuaja, sepse ato bëhen fjalët e tua! Kujdes fjalët tuaja, sepse ato bëhen vepra e tua! Kujdes veprat tuaja, sepse ato bëhen zakonet tuaja! Kujdes zakoneve tuaja, sepse ato bëhen Karakteri juaj! Kujdes Karakterit tënd, sepse ai bëhet "Fati i juaj''!

Profile link

Dhuratat e Tij
Muzikë Spotify (0)
Dhuratat e Tij User has no gifts yet. So the first one who sends a gift will get bunch of attention straight away.
Are you ready for the spotlights?
Ditar (100)
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Muzikë Spotify (0)

Rezultati më i mirë

Gjithsej Vota: 100

His quizzes
User hasn't taken any quizzes