alee157 06. Qershor 2000 (19), Tirana, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë Dërgo një mesazh të saj
Fotografitë 1 photos
  • Qëllimi i regjistrimit tim në këtë web-faqe është miqësi, flirtoj, marrëdhënie.
  • Unë flas albania.
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • 28.11.2017
Rreth meje

Shoqeri e paster dhe e sinqerte

Profile link

Dhurata e saj
Muzikë Spotify (0)
Dhurata e saj User has no gifts yet. So the first one who sends a gift will get bunch of attention straight away.
Are you ready for the spotlights?
Ditar (0)
Nuk është gjetur asnjë aktivitet
Muzikë Spotify (0)

Rezultati më i mirë

Gjithsej Vota: 130

Rezultati më i mirë:
Albania: në pozicjon të 2-të
05.04.2019 01:46
Tirana: në pozicjon të 2-të
05.04.2019 01:46
Her quizzes
User hasn't taken any quizzes