14.03.2017
Vlereso.....
38, Tirana, Albania

Vlerëso ata që të duan!
Vlerëso ata që të vlerësojnë, edhe sikur këta të jenë xhelozë për ty!
Jo të tjerët!....
Mbështet guximtarët që luftojnë të lenë gjurmët e tyre në këtë botë dhe nëse mundesh, ndihmo fatkeqët që kanë nevojë të mbushen me frymë!...
Fali ndershmërisht vetëm ata që vazhdojnë të të lëndojnë sepse të deshën dhe duan!..
Jo të gjithë!
Fal vetëm personat që gabuan në përpjekjen për të ndryshuar!... .
Fshiji përgjithmonë nga kujtesa njerëzit që të kanë harruar, dhe mos harro kurrë të adhurosh dhe të duash, pa mbivlerësuar, veten tende!...


28 views
 
Komente
Eğźøń 10.04.2017

2

Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta