.. Pa titull....
38, Tirana, Albania

Edhe atëherë kur jam i inatosur me vetë jetën, aq i dëshpëruar sa edhe mendimet më shkaktojnë dhimbje, sërish e di se jeta është e bukur.
Nuk mund të jetë ndryshe, sepse e bukura vjen e mbështjellë me gjemba.
Shiko trëndafilin.
Nuk mund ta duash trëndafilin dhe të thuash se i urren gjembat.
Çdo gjë e bukur është e tillë.
Edhe jeta po ashtu.
Rruga deri te suksesi, rruga deri tek e bukura, është e shtruar me gjemba.
Disa prej tyre edhe të gjakosin.
Si në legjendat antike, ku duhet derdhur gjak që të qëndrojë më këmbë qoftë edhe një mur i vetëm.
Sepse vetëm të guximshmit arrijnë deri tek e bukura.
Duhet guxim!
Duhet guxim edhe për të jetuar!..

.Foto

16 views
 
Komente
Agneza 15.11.2014

Duhet guxim edhe per te jetuar!...
Por edhe guximi ndojher esht i pa mundur kur dhembja ta pushton shpirtin dhe forc nuk ke.

Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta