Jam krenare…

Jam kokforte...
Jam e vendosur, nuk heq dore nga e imja, kur e di qe kam te drejte...
Nuk kam frike nga asgje dhe asnje...
Nuk i trembem fjaleve...
Nuk i trembem kritikave...
Nuk i trembem te vertetes...
Nuk kam frike nga perballjet...
Nuk kam frike te them mendimin tim ashtu sic e ndjej, kur e ndjej edhe kur e di qe mund te lendoj dike..
Nuk kam turp te them "Me fal" ,
e pranoj me kenaqesi nje dor te zgjatur per ndihme...
E dhuroj me kenaqesi nje buzqeshje...
E them me zemer nje 'Faleminderit".­
Di te fal, por nuk harroj edhe kjo eshte me e keqja qe nuk harroj asnjeher, edhe pse them "Te kam falur"...
Zhgenj­im do te thote nje bilete 'Vetem vajtje' pa kthim, se nuk kam turp ta perplas deren pas shpines dhe e kam te veshtir te rifus ne zemer dike qe e kam nxjerre...
Kjo jam un :
Ajo e cila pelqen detajet, qe vlerson veprat jo fjalet…
Ajo qe duron shume dhe nuk thyhet thjeshte...
Ajo qe di te doje dhe te mbaje inat...
Ajo qe sdi te fali por e ben...
Ajo qe perpara vetes vendos persona te tjere...
Ajo qe familjen e vendos mbi gjithcka...
Ajo qe ka provuar zhgenjimin...
Ajo qe jeton pavarsisht gjithckaje...
Aijo qe adhuron thjeshtesine dhe te qenit te lire...
Ajo qe do te kete gjith boten dhe bota per te eshte vetem nje person...
Ajo qe nuk pret shum nga te tjeret...
" Kjo Jam Un dhe vetem un !
Te pelqen ste pelqen ty pak rendesi ka
:) :)5.gif337 views
 
Komente
floridon 23.08.2013

Blog i Bukur *THUMBS UP*

dritonii 26.08.2013

*ROSE*

gaziiii 24.08.2013

shume bukur

Istogaliu 24.08.2013

Nuk kam frike nga asgje dhe asnje...
Nuk i trembem fjaleve...
Nuk i trembem kritikave...
Nuk i trembem te vertetes...
Nuk kam frike nga perballjet...
Nuk kam frike te them mendimin tim ashtu sic e ndjej, kur e ndjej edhe kur e di qe mund te lendoj dik *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP*

meni88 27.08.2013

shum bukur qenke e vendosur

izii 30.08.2013

shum prefekt nukam kument per ty je epa par kla sam bukur

Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta