27.06.2016

007.gif

Gjithcka ne univers eshte magnetike dhe gjithcka ka frekuence magnetike,perfshire edhe mendimet dhe ndjenjat e tua.

Cfaredo qe ndjen,qofte mire apo keq,e percakton frekuencen tone,dhe i terheq njerzit,ngjarje dhe rrethana qe jane ne frekuencen e njejte.

Ndryshoje frekuencen tende ne cfaredo kohe si ndihesh dhe gjithcka perreth teje do te ndryshoje sepse je ne frekuence te re.

Nese ka ndodhur dicka negative ne jeten tende,ti mund ta ndryshosh.Kurre nuk eshte teper vone, sepse gjitmon mund ta ndryshosh menyren se si ndihesh .

Shum njerez i kane lene ndjenjat e veta ne pilot automatic,ndjenjat e veta jane reaksione ndaj atyre qe ju ndodh atyre,mirepo ata nuk e kuptojne se jane ndjenjat te veta shkak i atyre qe i ndodh.

Fajesimi,kritika,gjetja e gabimit dhe ankinimi jane te gjitha forma te negativitetit dhe te gjitha kthejne asgje pos konflikt.

Eleminoj jashte fjalorit tend fjalet:e tmerrshme,e frikshme,e neveritshme,dhe katastrofe.

Perdor me shume fjale:mahnitese,e mrekullueshme,brilante,perrallore etj.

Edhe nese jep 51% te mendimete te mira dhe ndjenjave te mira , i ke pozicionuar mire peshoret e jetes tende.

Secila dite eshte nje shans per nje jete te re.

Ne secilen dite ti rri ne piken e mesit te peshores se jetes tende dhe ne cilendo dite ti mund ta ndryshosh te ardhmen permes menyres sesi ndihesh.!!! JJJ


112 views
 
Komente
bem 07.07.2016

shume vertet dhe shume aktuale

Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta