244.gif
Kurrë mos më krahaso me të tjerët sepse Unë jam thjeshte Unë!
Respektoj ata që më respektojnë.
Më pëlqejnë shakatë por ato që nuk prekin dhe ulin personalitetin tim.
Nuk më pëlqen të luaj me ndjenjat e të tjerëve dhe prandaj në shumicën e rasteve i them gjërat troç ashtu siç i mendoj, ashtu siç i ndjej me zemer.
Nuk më pëlqen të gjykoj jetën e të tjerëve, por nuk lejoj të gjykojnë as jetën time.
Jam me mendimin që duhet të bëjmë në jetë atë që na bën të lumtur dhe jo atë që duhet bërë.
Jeta është shumë e shkurtër për tu marrë me gjëra pa vlerë ndaj nuk keqkuptohem kollaj. Jam një njeri me horizont të hapur, mundohem ti shikoj njerëzit më thellë.
Nuk bazohem kurrë vetëm te aparenca, nuk më interesojnë fjalët e bukura, vlerësoj gjestet e vogla por me shumë kuptim.
Nuk dua t'ja di se kush ka lekë dhe kush nuk ka, secili i ka për vete.
Urrej ata njerëz që mburren për pamjen fizike dhe për pasurinë që mund të kenë.
Më pëlqen ti shikoj njerëzit në sy kur flas, më pëlqen të lexoj sytë e njerëzve sepse aty fshihen shumë fjalë që goja nuk mund ti shqiptojë.
Jam shumë tip i ndjeshëm, shpeshherë e fsheh mërzitjen time pas një shakaje ironike.
Nuk jam perfekt dhe nuk dua njerëz perfekt në jetën time, dua njerëz të Vërtetë. Nuk ndryshoj për asnjeri në këtë botë, kush më do më pranon për këtë që jam.
Di të fal dhe kërkoj falje sepse të gjithë gabojmë në jetë.
Nuk besoj kollaj në njerëz por që të ketë dikush besimin tim duhet ta fitojë atë duke ma treguar me fakte.
Preferoj të më urrejnë sesa të më mëshirojnë.
Kush me njeh Mi di Vlerat!
Dhe nga e vetmja gjë që kam frikë është ZOTI !!
Bye-CY104.gif

320 views
 
Komente
engjull- 14.07.2016

dritonii 13.07.2016

Blogo e bukur yllo

bem 12.07.2016

Blog shume domethenes,I ka then Bora fjalet e mija.

joanam 12.07.2016

Më pëlqen ti shikoj njerëzit në sy kur flas, më pëlqen të lexoj sytë e njerëzve sepse aty fshihen shumë fjalë që goja nuk mund ti shqiptojë.

Perfect *ROSE* *OK*

dafina 11.07.2016

Super

Teo 11.07.2016

*KISSING*

11.07.2016

*KISSING*

sadedingashi 07.08.2016

Thenje e mrekullueshme.........

kimi- 20.07.2016

Nese deshiron ta dije vleren tende duhet edhe ti te ja dish vleren tjetrit qe te do :D p.s. sikurse un :D

Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta