15.11.2018
e ver8
34, Prishtina, Kosovo

Në jetë nuk është e rëndësishme të jesh në qender të vëmendjes.. Por të vihet re mungesa jote kur nuk je..!

– Jeta e pyeti vdekjen: "Perse njerzit me duan mua dhe te urrejne ty?" Vdekja ju pergjig: "Sepse ti je nje genjeshter e bukur, ndersa une jam nje e vertet e dhimbshme...!!!

295 views
 
Komente
MeAfer 28.11.2018

ekzakt!

Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta