Përshëndetje !
26, Suva Reka, Kosovo

Miq te dashur tani më Top.al është me nje sistem tjetër dhe nuk është siq ka qenë më par andaj kërkoj nga ju që të jeni prap aktiv siq keni qenë dhe më parë edi se do ju duket shum ndryshe do ju duket e kot qëndrimi në faqe ju lutem për gjdo paqartësi që keni më shkruani në emailin tim support@top.al

83 views
 
Komente
Xonny 05.04.2019

Fatkeqsisht nuk kthehet me

Pulbardha 05.04.2019

Kthejeni si më par

Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta