26.03.2020
Top.al
27, Suva Reka, Kosovo

Duke marrë parasysh tani më Top.al është një sistem tjetër dhe nuk është sistemi i mëparshëm, miq të dashur kërkoj nga ju që të jeni prap aktiv esiç ishit dikur. Kërkoj prap të rikthehen anëtarët e mëparshëm, lexoj çdo dite ankesat nga anëtarët pse është Top.al me këtë sistem dhe nuk është si më parë, miq të dashur tani më do të jete kështu dhe për një periudhe të gjate nuk do të ndryshohet por do të kemi fushata të reja në faqe do të kemi aktivitete të ndryshme, gjëja kryesore çfare kërkoj nga ju është ta sillni shoqërine tuaj këtu dhe të rritet numri i anëtarëve ne faqe.

18 views
 
Komente

Nuk ka ende komente.
Lini komentin tuaj, filloni diskutimin!

Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta