Xonny's blog

Xonny
26, Suva Reka, Kosovo

26.03.2020

Duke marrë parasysh tani më Top.al është një sistem tjetër dhe nuk është sistemi i mëparshëm, miq të dashur kërkoj nga ju që të jeni prap aktiv esiç ishit dikur. Kërkoj prap të rikthehen anëtarët e mëparshëm, lexoj çdo dite ankesat nga anëtarët pse është Top.al me këtë sistem dhe nuk është si më parë, miq të dashur tani më do të jete kështu dhe për një periudhe të gjate nuk do të ndryshohet por do të kemi fushata të reja në faqe do të kemi aktivitete të ndryshme, gjëja kryesore çfare kërkoj nga ju është ta sillni shoqërine tuaj këtu dhe të rritet numri i anëtarëve ne faqe.


Miq te dashur tani më Top.al është me nje sistem tjetër dhe nuk është siq ka qenë më par andaj kërkoj nga ju që të jeni prap aktiv siq keni qenë dhe më parë edi se do ju duket shum ndryshe do ju duket e kot qëndrimi në faqe ju lutem për gjdo paqartësi që keni më shkruani në emailin tim support@top.al


Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta