maksimiljano's blog

maksimiljano
38, Tirana, Albania


Nje cift kishin disa vite qe ishin njohur dhe ishin te dashuruar.Por vajza kishte dyshime se ai e tradhtonte.Vajza dita dites dyshonte akoma e me shume dhe ky dyshim po e cmendte .....Njerzit e shikonin si te cmendur pasi ajo kishte tentuar te vriste nje here djalin qe donte.Nje dite ajo u zhduk pa lene gjurme,njerzit thoshin se ajo kishte vrare veten ne menyre teper tragjike.Djali pasi morri vesh lajmin u trishtua ,pasi ai dikur e donte por edhe u gezua pasi e kishte rrugen e lire te vazhdonte lidhjen me vajzen tjeter .Kur kthehet ne shtepi gjen nje…
Historia filloi kohë më parë, kur një burrë dënoi vajzën e tij 5 vjeçare për humbjen e një sendi të vlefshëm, dhe të ardhurat në atë kohë ishin shumë të pakta...
Një mëngjes vajza i solli të atit një dhuratë dhe i tha: Kjo është për ty babi...
Babai ishte shume i nevrikosur dhe i zënë ngushtë e hapi kutinë ... zemërimi i tij arriti kulmin kur pa se kutia ishte bosh, nuk kishte asgjë brenda.
Shikon në sy vajzën dhe i thotë në mënyrë të rreptë:
Nuk e di ti se kur bëhet një dhuratë , brenda në kuti…


i mëparshëm 1 ... 19 20 21 22 23 në vijim →
Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta