saura's blog

saura
New York, USA

Cute-anime-says-hello.gif


244.gif


Hello-52.gif


Hello-Glitters-47.gif


27.06.2016

111.gif


Jam krenare…

Jam kokforte...
Jam e vendosur, nuk heq dore nga e imja, kur e di qe kam te drejte...
Nuk kam frike nga asgje dhe asnje...
Nuk i trembem fjaleve...
Nuk i trembem kritikave...
Nuk i trembem te vertetes...
Nuk kam frike nga perballjet...
Nuk kam frike te them mendimin tim ashtu sic e ndjej, kur e ndjej edhe kur e di qe mund te lendoj dike..
Nuk kam turp te them "Me fal" ,
e pranoj me kenaqesi nje dor te zgjatur per ndihme...
E dhuroj me kenaqesi nje buzqeshje...
E them me zemer nje 'Faleminderit".­
Di te…


Në rrugën tënde do të takosh shumë njerëz,

shumica e tyre do të jenë ata më të “Afërmit” të cilët do të gjenden pranë sa herë të kesh “Nevoj” dhe papritur do të shikosh se si me cënimin e interesit personal do të fillojnë të të kthejnë krahët duke mos të njohur më.

Do të pyesësh veten a ja vlen vëmendja dhe koha,
energjia,
dashuria dhe respekti që po shpenzoj për ta vallë pasi dikush që është i destinuar të jetë bashkëudhëtari-ja tënde i-e duhur qëndron atje edhe kur interesi personal preket apo cënohet.

Dhe një zë i qetë kumbues…


07.08.2013

Kjo jetë është e mbushur me pengesa të shumta,


disa rrugë të çojnë në drejtimin e duhur e disa të tjera bëhen mësim për të përmirësuar të ardhmen.

Ajo që nuk do të të braktisi kurrë do të jetë,
ndershmëria,
besimi tek i madhi Zot dhe Durimi.

Shpesh pengesa më e madhe bëhen njerëzit e padrejtë,
të pandershëm dhe hipokritë që po i shtohen tokës çdo ditë e më tepër duke i bërë asaj hije por të jesh i mirë dhe i dlirë ta lësh shpirtin të fluturoj në qiejt e dashurisë dhe butësisë njerëzore pa u ndikuar nga…5335eb72082d7735aaa12e7b


← i mëparshëm 1 2 3 4 5 ... 9 në vijim
Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta