saura's blog

saura
Tirana, Albania

picgifs-hello-1466832.gif


U nisa i vetëm në këtë jetë dhe nuk e dija çfarë ishte dhimbja apo buzëqeshja.


Hapërova me çiltërisnë dhe dashurinë e pafajshme të një fëmije por hasa shumë pengesa dhe vështirësi kur fillova të kuptoja se si funksjononin gjërat.

Sa herë që i besova dikujt me pastërti më goditi pas krahëve duke ma lëmuar më parë vendin e goditjes,
sa herë që kërkova ndihmë pa më futur nën këndvështrimin e interesit mu dha nga shumë pak njerëz nga ata më të veçantët që dinë të lexojnë sytë e zemrës time,
nga miqtë e mi,
sa herë që u…


Përshëndetje

Nëse ju keni arritur deri në këtë faqe, kjo do të thotë që jeni të interesuar për të aplikuar për moderatorë. Për të aplikuar ju lutemi ti ndiqni udhëzimet në vijim:

- Shkarkoni formularin për aplikim nga linku vijues:
http://pics.top.al/pics/banners/23/236_422.doc

- Pasi të keni plotësuar formularin për aplikim, dërgojeni në e-mail adresen: saura.malaj@hotmail.com

Periudha e konkursit: 27.10.2015 - 01.11.2015 23:59
Pas periudhës së lartpërmendur, nuk do të pranohet asnjë aplikim.
Pasi të përfundojë konkursi do të kontrollohen të gjitha aplikimet dhe përgjigje do të marrin vetëm ata aplikues të cilët janë zgjedhur për moderatorë.
Kohëzgjatja e kontrollimit: 48 orë.

Nëse…


Në konkursin ndërkombëtar të piktorëve “A Youthful Vision 2012” për moshat 13-15 vjeç, që u zhvillua në Sllovaki, organizuar nga UNESCO në kuadër të projektit “World Heritage”, Adi Totaj nga qyteti i Beratit ka fituar çmimin e parë.

Adi Totaj është shpallur piktori më i mirë mes 1458 të rinjve nga e gjithë bota me pikurën e urës së Goricës në Berat. Edicioni i 18-të i konkursit “Një vizion rinor 2012” u organizua në Banska Štiavnica të Sllovakisë. Ky konkurs synon të ftojë dhe angazhojë fëmijët e shkollave duke përdorur kreativitetin e tyre për të paraqitur trashëgiminë botërore të qytetit të…


Të dashura femra, mos mendoni se të vishesh elegante vend e pavend ju bën tërheqëse në sytë e një djali, mos mendoni se të keni të gjithë djemtë që ju vinë pranë do tju duan të gjithë: Përfundimi dihet mbaro punë dhe lënije në harresë, mos mendoni se të jeni të paedukata dukeni të bukura, mos mendoni se të llaçoseni vend e pavend me llaçra kozmetike ju bën të dukeni të bukura, mos mendoni se jeta moderne është më e mira duke shkuar përnatë nëpër pube apo duke bredhur gjithë ditën është etike dhe ju bën të mira për veten…


Image result for hello my friend how are you


.
hi-and-hello-7335.gif


Me date 21 dhjetor 2012, toka do te futet ne nje unaze te palevizshme satelitore te quajtur rripi fotonik dhe ne oren 1:00 pas mesnate me oren Kolombiane do te kete erresire totale e cila do te zgjase 3 dite resht. NASA e konfirmoi kete me date 5 dhjetor 2012. Erresira do te mbuloje gjithe planetin dhe do te jete me ftohte, edhe pse mund te ndricoje ndonje rreze drite gjate keaj kohe.

Asgje s'do ndodhe ehte vetem nje fenomen jashzakonisht i rralle qe ndodh 11 milione vjet. Si pasoje e kesaj do t kete shkeputje elektriciteti.

Kjo ehte ajo ngjarje…


Sot në ditën e Gruas të shumë janë personazhet e njohur shqiptare, që i kanë kushtuar një dedikim të veçantë, personave më të rëndësishëm në jetën e tyre, nënave.

Me fjalë prekëse, me fotografi të dedikuara atyre që i sollën në jetë, personazhet e njohura u kanë uruar nënave ditën e tyre, duke u shprehur se shpesh nuk mjaftojnë fjalët për të rrëfyer dashurinë, por dhe duke uruar nënat dhe gratë shqiptare dhe une pse nuk jam personazhe e njohur po ja uroj nenes time ! :))


832b.gif


Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta