saura's blog

saura
New York, USA

Kur isha e vogël nisa hapërimin në jetë plotë me dashuri dhe gjithçka që më rrethonte ishte e bukur.

Me kalimin e viteve arrita të kuptoja se njerëzit filluan të më shikonin dhe afroheshin për interesin dhe jo për atë që unë vërtetë isha.
Arrita të kuptoja se kur ishe shumë lart njerëzit të nxjerrin pengesa për të të rrëzuar dhe nuk nderohen dhe ndjehen krenarë se pse ti të jesh më lartë,
arrita të kuptoja se të punoje me Ndershmëri Sinqeritet, Besim dhe Dashuri për veten ishte shumë e vështirë por dhe shumë e mrekullueshme njëkohësisht,
arrita të…


08.04.2015

13.gif


19.gif


02.01.2013

Ju urojm suksese anëtarëve që morën pjes në lojën :
Per cdo dit supriza te reja! user2.gif hamer 50 sol


Bazuar në syrin që do zgjidhni, do shikoni se çfarë thuhet rreth jush. Janë 9, ku syri që ju ka tërhequr më shumë vëmendjen do shpjegojë shumë gjëra për personalitetin tuaj.

1. Nëse zgjidhni këtë sy, jeni një tip mendjehapur dhe nuk e vrisni mendjen për rrezikun. Ju jeni zemërmirë dhe i ndihmoni shumë të tjerët.

2. Jeni person që mendoni se ndryshimet e vogla në jetë, kanë shumë rëndësi. Nuk ju pëlqen ta shikoni vendin ku jetoni në kushte të këqija.

3. Thotë se jeni një njeri më të kaluar jo të mirë, e cila ju ndjek vazhdimisht. Gjëja pozitive për ju…


Imazh i ngjashëm


12.02.2013hello_comment_graphic_05.gif
hi_hello_043.gif


Ditët e fundit të vitit 2012!

Dhjetor, muaji i dhuratave.
Për çdo ditë surpriza të reja! Super-dhurata është: 300 SOL.Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta