saura's blog

saura
New York, USA

Nuk e di pse shpesh herë më tundon ideja që kafshët jan më fisnike dhe me vlera se sa njerëzit ? !

Po ja po ta mendojmë kafsha ka besnikeri te patradhëtuar kurse njeriu ka filluar ta zbehi ndjeshëm këtë koncept.

Kafsha rrugën e komunikimit me njeriun ka rrugën e dashurisë të cilën nëna misterioze natyrë ja ka dhën pa grimca interesi , kurse njeriu jo vetëm që e ka interesin me shumicë po vazhdon ta shtojë.

Kafsha nëse të kafshon të paralajmëron duke u bërë agresive dhe të lë shenja në lëkur , në ndryshim nga…


-Do të duhet të ecësh i vetëm në këtë jetë dhe të jesh braktisur nga të gjithë por fati tënd do të jetë i destinuar të eci në rrugët e besimit dhe mirësisë.

-Do të duhet të bësh shpesh herë sikur nuk kupton dhe nëse rrezikon.

-Do të duhet të ringrihesh dhe rizgjohesh nga llumi i padrejtësive edhe nëse je i zhytur shumë thellë brenda tij.

-Do të goditesh prej atyre që nuk e prisje kurrë një gjë të tillë por sërisht do ti falësh se e ke zemrën e madhe.

-Do të Mësohesh se të Buzëqeshësh do jetë shumë e çmuar për…


06.05.2013

Mendoj se ajo që i duhet njeriut më tepër se gjithçka në jetë është ndershmëria, sinqeriteti dhe Besimi..Janë tri hallka që të lësh gjurmët e tua unike dhe të papërsëritura më parë. Është e vërtetë që njerëzit Ndershmërinë e marrin për dobësi por kjo sduhet të të shqetësojë dhe që ka kaq shumë njerëz të pandershëm sot saqë bërtasin sikur janë të mbushur me ndershmëri, dhe ata që vërtetë janë të ndershëm skanë nevoj të flasin me fjalë sepse veprimet e tyre i çojnë drejt rrugës së ndershmërisë. Të jesh i sinqertë por më përpara me vetveten, njerëzit shpesh…


i mëparshëm 1 ... 5 6 7 8 9 në vijim →
Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta