meniking's blog

meniking
34, Prishtina, Kosovo

05.04.2020

Mësimet që morrëm gjatë ditëve të kaluara.

1. Kina fitoi Luftën e 3-të Botërore pa asnjë raketë të vetme?

2. Evropianët nuk janë aq të arsimuar sa duken.

3. Njerëzit e pasur në fakt janë më pak imunë sesa të varfërit.

4. Asnjë prift, hoxhe, falltor-e ose astrolog nuk mund të shpëtojë pacient.

5. Profesionistët e shëndetit vlejnë më shumë sesa një legjendë futbolli.

6. Nafta është e pavlerë në një shoqëri pa konsum.

7. Kafshët me shumë gjasë ndjehen në të njëjtën mënyrë në kopshtin zoologjik, si ne, duke u karantinuar.

8. Planeti rigjenerohet shpejt pa ndërhyrjen njerëzore.

9. Shumica e njerëzve mund të punojnë me lehtësi nga shtëpia.

10. Të gjithë mund të mbijetojnë pa ushqim të keq JUNK FOOD.

11. Të jetosh një jetë higjienike nuk është aspak e vështirë.

12. Edhe burrat mund të gatuajnë.

13. Media është thjesht manipuluese dhe oportuniste.

14. Aktorët janë thjesht argëtues, ata nuk janë heronjtë.

15. Fama, pasuria, pozita veniten.

16. Shëndeti është me të vërtetë Pasuri.

17. Jeta është e brishtë trajtoje me kujdes.

E Huazuar.


17.11.2018

Një person i tretë asnjëherë nuk krijon problem midis dy njerëzve. Është një problem midis të dyve që krijon hapësirë për personin e tretë.


17.11.2018

• Nëse në botë do të kishte një numër më të madh njerëzish që dëshirojnë më shumë lumturinë e tyre se sa jo-lumturinë e të tjerëve, do të jetonim në parajsë tani !


15.11.2018

Në jetë nuk është e rëndësishme të jesh në qender të vëmendjes.. Por të vihet re mungesa jote kur nuk je..!

– Jeta e pyeti vdekjen: "Perse njerzit me duan mua dhe te urrejne ty?" Vdekja ju pergjig: "Sepse ti je nje genjeshter e bukur, ndersa une jam nje e vertet e dhimbshme...!!!


Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta