Ditar


Fatmiri
33, Amagerbro, Denmark

Përshëndetje,

Duke u bazuar në përgjigjet e sondazhit dhe postave tuja në lidhje me shtuarjen e fotografive në profilin tuaj, disa anëtarë të faqes kanë votuar pikën nr. 1 (Kjo faqe është e komplikuar, dhe nuk dij prej ku mund të shtoj fotografi). Prandaj, për këtë arsye ne kemi pregaditur një ndihmë të vogël për ata që kanë hasur vështirësi për të pasuruar profilin e tyre në Top.al me fotografi.


Fatmiri
33, Amagerbro, Denmark

Edhe pse është menduar se filmat romantikë janë zgjedhje e përsosur për takimin e parë ndërmjet çifteve, ekspertët nuk pajtohen me këtë mendim. Ata thonë se argëtimi duke shikuar komeditë romantike mund ta prishë lidhjen, pasi që iu ofron njerëzve pasqyrë joreale për dashurinë dhe lidhjen.


i mëparshëm 1 ... 333 334 335 336 337 në vijim →
Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta