Ditar


22.12.2018
amin
16, Prishtina, Kosovo

 ´dashuria ime per ty do te ndalet,kur nje piktor i shurdher te pikturoj tingujt e nje trendafili,kur bie ne nje dysheme kristale!.Ndonje her kur thyhet besimi falja nuk ka me kuptim...Jeta ime eshte nje liber,per ta kuptuar duhet ta lexosh nga fillimi,mos e gjyko nga kapitulli ne te cilin ndodhesh.Nese kishte mesuar dicka nga kjo bot,isht se femrat din te qeshin edhe kue e kan shpirtin ferr,te qajn edhe kur s ndjejne dhimbje,te flasin edhe kur s kan asgje per te then,te heshtin edhe kur duan te bertasin...!Keshtu e ka jeta nuk rritesh pa u lenduar,nuk meson pa gabuar,nuk arrin…


amin
16, Prishtina, Kosovo

 Gjëja më e bukur në jet jan ata persona të cilët të duan e ndjejn kur ti ke dhimbje bëjn zhdo gjë që loti të mos rrjedh nga syri por të kesh një buzëqeshje në fytyr dhe që jeta e ti nuk ka kuptim pa pranin tënde....E din c´do të thotë të duash dikë? Që të lëndoj personi me të cilin keni qeshur vuajtur bashkë i cili të të bëj që ta ulësh veten aq poshtë sa të tjerët,pastaj të të dërgoj një mesazh dhe të thot se të do. Më lëndove por prap nuk arrite as gjë veq se…


amin
16, Prishtina, Kosovo

Gjithmon them jamë mirë.Por kur dal para pasqyres shoh syt e mi duke lotuar,dhe them tani thuaj të vërteten se si je në shpirt! E mban mend kur më thoje vdes për ty? E vërtet për mua ke vdekur.Drama e jetës nuk është vdekja por është ajo që vdes brenda nesh ndërkoh që jemi akoma gjall! është dhimbja...ajo që i ndryshon njerzit...! Atë që nuk e kam pranë në kohën e pikëllimit,nuk e dua as në kohën e gëzimit.Ta varrosësh dashurin në zemrën tënde është më mir për ty sesa t´ia dhurosh atij që nuk e meriton! Ajo që nuk…


amin
16, Prishtina, Kosovo

 Gjëja më e bukur në jet jan ata persona të cilët të duan e ndjejn kur ti ke dhimbje bëjn zhdo gjë që loti të mos rrjedh nga syri por të kesh një buzëqeshje në fytyr dhe që jeta e ti nuk ka kuptim pa pranin tënde....E din c´do të thotë të duash dikë? Që të lëndoj personi me të cilin keni qeshur vuajtur bashkë i cili të të bëj që ta ulësh veten aq poshtë sa të tjerët,pastaj të të dërgoj një mesazh dhe të thot se të do. Më lëndove por prap nuk arrite as gjë veq se…


amin
16, Prishtina, Kosovo

 Gjëja më e bukur në jet jan ata persona të cilët të duan e ndjejn kur ti ke dhimbje bëjn zhdo gjë që loti të mos rrjedh nga syri por të kesh një buzëqeshje në fytyr dhe që jeta e ti nuk ka kuptim pa pranin tënde....E din c´do të thotë të duash dikë? Që të lëndoj personi me të cilin keni qeshur vuajtur bashkë i cili të të bëj që ta ulësh veten aq poshtë sa të tjerët,pastaj të të dërgoj një mesazh dhe të thot se të do. Më lëndove por prap nuk arrite as gjë veq se…


diita
24, Tirana, Albania

Quellbild anzeigen


diita
24, Tirana, Albania

Quellbild anzeigen


02.04.2018
Anx
19, Tirana, Albania

  • I am the master of my fate ,i am the captain of my soul-
  • Un jam padroni i fatit tim,jam kapiteni i shpirtit tim❤


carsonwells
35, Caleta Hotel, Gibraltar

NHL notebook: Knights call to mind Deb Theodore via AHL : WFMZ NHL notebook: Knights in battle recall Deb Theodore via AHL Sin city transmits Reinhart right down to Chicago, il Baby wolves David Becker/NHLI via Getty Photos Shea Theodore skates for that Las vegas Golden Knights in battle within a preseason video game a few weeks ago. The Nevada Glowing Knights in battle given defenseman Griffin Reinhart to the Chi town Puppies upon Friday along with valued defenseman Shea Theodore using their United states Handbags Little league internet marketer.Theodore, Twenty-two, joined the particular Glowing Knights regarding Friday evening s…


carsonwells
35, Caleta Hotel, Gibraltar

NCAA/Network Boise Express versus Utah Condition Soccer Stay supply||Gaming Transmit,report,r / c,The way to Observe ESPN Television set NCAA Week9 : Blog by simply ojanabdt -- IGN NCAA/Network Boise State as opposed to Utah Express Basketball Are living stream||Video Game Broadcast,rating,radio,How you can Observe ESPN Television NCAA Week9October Twenty-eight, 2017 simply by ojanabdtThe 2017 college football time proceeds Weekend, October. 28 with a number of big games.Boise Condition vs The state of utah Point out, NCAA College Football ,Whenever: 2009:Double zero Evening Avec, Sunday, March Twenty-eight, 2017,Exactly where:Maverik Stadium,Tv set:ESPN,Monk.Your Boise State vs Utah State Soccer will each become gunning…


Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta