Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate lado9116 t 16. Gusht 1991 (29), Tbilisi, Georgia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

tekuna851 më tepër se një muaj më parë

gweeer gweeer :) magram ar modis tu ravi :))

lado9116 më tepër se një muaj më parë

https://<a href="/g/?link=www.facebook.com%2Flado.akhaladze.1" rel="nofollow" target="_blank">www.facebook.com/lad<wbr>o.akhaladze.1</a><br /> <br /> aq momwere :)

nica5 më tepër se një muaj më parë

vin gitxra rom sayvarl;ia?:D:D

nica5 më tepër se një muaj më parë

ae guraaaam guraaam ae guraaaam ish guram

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania