Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate xWh1t3x y 07. Maj 1992 (29), Munich, Germany Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Briana13 më tepër se një muaj më parë

Hello dear

It is quite my pleasure to reach you through this medium. Please consider
this approach as very important. I am Briana William, get back to me in my email
brianawilliam11@gmail.com

thank you

Serg15 më tepër se një muaj më parë

классный такой немчура! ))

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Ищу себе понимающую девушку ^_^

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Новые знакомства ^_^

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Ищу новые знакомства ^_^

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Рад новым знакомствам ^_^ скучненько ;)

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Ищу новые знакомства :)

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

новые знакомства ;)

BlOnDiNo4-Ka më tepër se një muaj më parë

новая фоточка:)))<br />
ммм...такой задумчивый здесь))<br />
очень мило и симпатично!:))))<br />
хорошее фото!:)<br />
пополняйся!:^^

BlOnDiNo4-Ka më tepër se një muaj më parë

когда будут новые фотки?:)<br />
ахаха)))

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

А когда лень не будет :)<br /> Думаю скоро ))

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Девушки, ищу новые знакомства! ;)

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Девушки, ищу новые знакомства! ;)

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Рад новым знакомствам ;)

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Нужна девушка для серьёзных отношений ;) Ласковый добрый и заботливый парень ^_^

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Ищу девушку ;) ласковую и заботливую ^_^

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Ищу девушку, для серьёзных отношений ;) Желательно добрую, ласковую, и не курящую ^_^

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Ищу девушку, для серьёзных отношений ;)

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Ищу девушку для серьёзных отношений ;)

Liz project më tepër se një muaj më parë

милашкааа

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Спасибки ^_^

xWh1t3x më tepër se një muaj më parë

Скучновато ;(

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania