Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate cogi t 30. Korrik 1980 (39), Banja Luka, Bosnia/Herzegovina Ishte online disa ditë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Dushka më tepër se një muaj më parë

Spontano... *HI*

cogi më tepër se një muaj më parë

Jeste... Baš spontano

Klaudija82 më tepër se një muaj më parë

Super autic :-)

cogi më tepër se një muaj më parë

Hvala

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania