Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Tarmo r 10. Janar 1990 (29), Tallinn, Estonia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

piga14 më tepër se një muaj më parë

Palju õnne esimese kala puhul...

angelgirl789 më tepër se një muaj më parë

super kena oled

Marielleke më tepër se një muaj më parë

Oli hea jah? :D

Tarmo më tepër se një muaj më parë

Päris huvitav oli

birta55 më tepër se një muaj më parë

päris hea na:D

angelgirl789 më tepër se një muaj më parë

palju õnne

angelgirl789 më tepër se një muaj më parë

kena noormees oled mulle väga kallis suur kalli sulle

piga14 më tepër se një muaj më parë

aga väga armsad olete

piga14 më tepër se një muaj më parë

sa ikka ei muutu kunagi nagu näha on

angelgirl789 më tepër se një muaj më parë

palju õnne sünnipäevaks

helenake88 më tepër se një muaj më parë

suht tuus jh

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania