Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate dia o 24. Janar 1994 (26), Minsk, Belarus Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

grigoriev më tepër se një muaj më parë

с праздником 8 марта!!!!!!!!!!

dia më tepër se një muaj më parë

это я

dia më tepër se një muaj më parë

да, я)

natalia më tepër se një muaj më parë

Природа, как в Рудаково на Нарочи и это приятно! Ностальгия! Так красиво!

dia më tepër se një muaj më parë

Спасибо))

dia më tepër se një muaj më parë

))

kot9 më tepër se një muaj më parë

да,здорово))))

dia më tepër se një muaj më parë

Да, прикольно!

kot9 më tepër se një muaj më parë

а где это такие камуфки нашла ты?

dia më tepër se një muaj më parë

Да это в Минске, сад камней! Круто! Со всего света!

dia më tepër se një muaj më parë

))

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania