Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate DaRuNia v 05. Mars 1996 (24), Pila, Poland Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

seaandsun më tepër se një muaj më parë

very sweet.

MERCIFULLY më tepër se një muaj më parë

Dont forget you are goddess of love C'mere i need kiss you god bless

Marian170553 më tepër se një muaj më parë

Życzę wspaniałego weekendu i pozdrawiam *ROSE*

dladziewczyn më tepër se një muaj më parë

Mmm sexy

krzysiek17071 më tepër se një muaj më parë

Cóż za powaga na tak ładnej buzi?

kazuar1 më tepër se një muaj më parë

Cześć ładna kobieta jesteś :) <br />
<br />
..._.;_'.-._ <br />
...{`--..-.'_,} <br />
.{;..\,__...-'/} <br />
.{..'-`.._;..-'; <br />
....`'--.._..-' <br />
........,--\\..,-"-. <br />
........`-..\(..'-...\ <br />
_(*`v´*)...\\.;---,/ <br />
_`•.¸.•`....\\ <br />
..........,-""-;\\`skromna róża <br />
......../....-'.)\\`dla <br />
........\,---'`...\\`ładnej <br />
...................\\ kobiety:) pozdrawiam:)

Marekch më tepër se një muaj më parë

CAŁOWAŁBYM TE USTA *KISSING*

Marian170553 më tepër se një muaj më parë

Niechaj Twoje życie zawsze będzie pełne uroku, niech nigdy nie doskwiera Ci samotność i abyś przenigdy nie miał/a okazji poznać smaku porażki *ROSE*

kazuar1 më tepër se një muaj më parë

Cześć ładna kobieta jesteś :) <br />
<br />
..._.;_'.-._ <br />
...{`--..-.'_,} <br />
.{;..\,__...-'/} <br />
.{..'-`.._;..-'; <br />
....`'--.._..-' <br />
........,--\\..,-"-. <br />
........`-..\(..'-...\ <br />
_(*`v´*)...\\.;---,/ <br />
_`•.¸.•`....\\ <br />
..........,-""-;\\`skromna róża <br />
......../....-'.)\\`dla <br />
........\,---'`...\\`ładnej <br />
...................\\ kobiety:) pozdrawiam:)<br />

kazuar1 më tepër se një muaj më parë

Cześć ładna kobieta jesteś :) <br />
<br />
..._.;_'.-._ <br />
...{`--..-.'_,} <br />
.{;..\,__...-'/} <br />
.{..'-`.._;..-'; <br />
....`'--.._..-' <br />
........,--\\..,-"-. <br />
........`-..\(..'-...\ <br />
_(*`v´*)...\\.;---,/ <br />
_`•.¸.•`....\\ <br />
..........,-""-;\\`skromna róża <br />
......../....-'.)\\`dla <br />
........\,---'`...\\`ładnej <br />
...................\\ kobiety:) pozdrawiam:)<br />

krzysiak më tepër se një muaj më parë

szkoda chetnie bym zaliczyl egzamin

DaRuNia më tepër se një muaj më parë

hoho :)

krzysiak më tepër se një muaj më parë

uuuuuuuuuu 10/10

DaRuNia më tepër se një muaj më parë

Dziękuje :)

krzysiak më tepër se një muaj më parë

pani profesor? :)))

DaRuNia më tepër se një muaj më parë

Nie jeszcze nie xd może kiedyś :)

krzysiak më tepër se një muaj më parë

slodka sztuka ;) kotku co u ciebie

Marian123 më tepër se një muaj më parë

Bardzo miłego wieczoru życzę bardzo ładnej dziewczynie ..:)

DaRuNia më tepër se një muaj më parë

Dziękuje bardzo :) Również życzę miłego wieczorku :)

123Kris më tepër se një muaj më parë

piękne oczy ;) tylko smutne ;) wiosenne pozdrowienia ;)

DaRuNia më tepër se një muaj më parë

Dziękuje bardzo :) Również pozdrawiam :)

kamild më tepër se një muaj më parë

Wszystkiego najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń *KISSING*

szobi më tepër se një muaj më parë

Niezmiennie błyszczysz urodą.

kimi68 më tepër se një muaj më parë

welcome ... as always beautiful.

kamild më tepër se një muaj më parë

Piękny widok pozdrawiam

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania