Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Zlatkostr z 15. Shtator 1949 (70), Strumitsa, Macedonia Ne linje tani

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Rainfall më tepër se një muaj më parë

*GIVE_HEART*

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*HEART*

leek më tepër se një muaj më parë

kas jõuad selle kõikk ära ka suuja

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE* *THUMBS UP*

Magnus më tepër se një muaj më parë

head isu

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP*

yousee më tepër se një muaj më parë

Oi kui rikkalik söömaaeg :)

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP*

Magnus më tepër se një muaj më parë

head isu ja nautige toidu häid maitseid

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*DRINK*

Nerma3 më tepër se një muaj më parë

Evo jedan poklon i od mene srce :)

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

Hvala zlato

nema më tepër se një muaj më parë

*HI* Dobro vece.......... *HI*

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*HI* *ANGEL*

Cecka722 më tepër se një muaj më parë

*OK* *HI* *THUMBS UP*

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*KISSING*

Cecka722 më tepër se një muaj më parë

strahoten si samo taka *OK* *THUMBS UP* *DRINK*

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

I ti si *KISSING*

geritavr më tepër se një muaj më parë

*ROSE*

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP* *DRINK*

Gigan1973 më tepër se një muaj më parë

ФАНАТАМ ПРИВЕТ!

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

privet

Susette më tepër se një muaj më parë

Lep osmeh kume :-)

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ANGEL*

alinotska më tepër se një muaj më parë

komentator

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

не поклонник *KISSED*

KingaPawelec më tepër se një muaj më parë

Jedziesz tym autobusem?

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP*

bellaa më tepër se një muaj më parë

Miłego weekendu życzę :)

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP*

iga më tepër se një muaj më parë

wow aż poraziło mnie takim kolorem

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

ROSE

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania