Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Zlatkostr z 15. Shtator 1949 (69), Strumitsa, Macedonia Ishte online disa orë më parë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

marypaulson më pak se një javë më parë

How are you today and i hope you are fine. my Name is Mary, i am a nice girl with a good behavior and also i have the passionate of true love in my heart. i just went through your profile today on this site then i became interested in you and i am writing to you today for us to know each other more to start a good relationship and please try to write me at (paulsonmary06@gmail.com) so that i can send you my pictures and then tell you more about me ok, thanks.

Izaberi svoj grad gati një javë më parë

please contact me at (jenytorr577@gmail.com). I have something to discuss with you.

Rainfall më tepër se një muaj më parë

*GIVE_HEART*

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*HEART*

denizulduz më tepër se një muaj më parë

Nus olaun sizee amma yemeyini yari bolub komentt deyəcəm komentt

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE*

Zade më tepër se një muaj më parë

Zlato ti kisha dhon ja 2 pluma bam bam.

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

bukuri, përse më bllokon? *KISSING*

Zade më tepër se një muaj më parë

Pse u hy Ky. Ktu. Serb mendon mu martu me ato trullajkat e shqipris ato jan lopa.

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

Unë jetoj në Maqedoni

Evely më tepër se një muaj më parë

Head isu<br />
Kena

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*KISSED*

Piiri më tepër se një muaj më parë

Milline maitseelamus<br />

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*DRINK*

MAri... më tepër se një muaj më parë

seda on nüüd küll palju, vaja naabrid kutsuda päästetöödele, muidu läheb kõht lõhki.

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP*

Hibiscus7 më tepër se një muaj më parë

Kas erialaks ongi kokkamine? ;-)

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

jah<br /> juba valmis,

Evely më tepër se një muaj më parë

Cool car

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE*

idioodihakatis më tepër se një muaj më parë

No mida head oled valmistamas?????

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE*

Delline më tepër se një muaj më parë

I like your photos.<br />
Happy Holidays!

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE*

Delline më tepër se një muaj më parë

I like your photos.<br />
Happy Holidays!

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE*

tupsuke35 më tepër se një muaj më parë

Jõudu sulle..

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE*

Delline më tepër se një muaj më parë

Nii, et kokkad. Tubli mees, kas teed endale või tulevad külalised?

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE* *THUMBS UP*

leek më tepër se një muaj më parë

kas jõuad selle kõikk ära ka suuja

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE* *THUMBS UP*

krasupea më tepër se një muaj më parë

No seal peaks küll kõhu täis saama

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE* *THUMBS UP*

krasupea më tepër se një muaj më parë

nämm-nämm

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE* *THUMBS UP*

krasupea më tepër se një muaj më parë

vägev auto

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

*ROSE* *THUMBS UP*

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania