Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate prikali15 v 25. Shkurt 1994 (27), Loughborough, United Kingdom Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Riga më tepër se një muaj më parë

Selfies not cool!

prikali15 më tepër se një muaj më parë

Oh realy :D

alf8333 më tepër se një muaj më parë

Man patīk jums. Pieņemsim ņemt tuvāk apskatīt ar jums. Es nerunāju latviski, tāpēc nelietojiet nodarījumu nodot. Ja vēlaties, mēs varam runāt norvēģu vai krievu valodā. +4796665889

alf8333 më tepër se një muaj më parë

Man patīk jums. Pieņemsim ņemt tuvāk apskatīt ar jums. Es nerunāju latviski, tāpēc nelietojiet nodarījumu nodot. Ja vēlaties, mēs varam runāt norvēģu vai krievu valodā. +4796665889

Tominj më tepër se një muaj më parë

Baigāā :P

feature më tepër se një muaj më parë

skaistule :)

prikali15 më tepër se një muaj më parë

paldies :)

-Promile- më tepër se një muaj më parë

ja liekās var sasisties, ja neēsmu sasities tad patiešām Esi :D

prikali15 më tepër se një muaj më parë

iisti neiebraucu bet nju paldies ta vai taa :D :)

-Promile- më tepër se një muaj më parë

eu šitā meitene smuka :D

prikali15 më tepër se një muaj më parë

prieks ka es tev liekos smuka.. :D :)

-Promile- më tepër se një muaj më parë

smukinja :)

prikali15 më tepër se një muaj më parë

thanks.. :)

GuN4iKS më tepër se një muaj më parë

smukas actinjas :)

prikali15 më tepër se një muaj më parë

thanks :)

ritulis më tepër se një muaj më parë

nepārspējami glīta tu esi...............ak skaistā.........

prikali15 më tepër se një muaj më parë

da labi nevar buut :D bet nju paldiesin6 :)

ritulis më tepër se një muaj më parë

ideāla........

prikali15 më tepër se një muaj më parë

nju neviens naw ideaals bet nu vnlg pateicos .. :D :)

ritulis më tepër se një muaj më parë

baigi baigi smukiņa.......

prikali15 më tepër se një muaj më parë

paldiesin6 :)

pitvy më tepër se një muaj më parë

mm kaaruminjs :*

prikali15 më tepër se një muaj më parë

mm nju paldies :) :*

Ganzzo më tepër se një muaj më parë

Kādas jaukas actiņas un mīlīgas lūpiņa :)

prikali15 më tepër se një muaj më parë

nu paldies ... :)

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania