Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate velnsface o 28. Janar 1994 (27), Burton upon Trent, United Kingdom Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

ranlove më tepër se një muaj më parë

მე მქვია რანია მუჰამედ მანსური. წავიკითხე თქვენი პროფილი და აღმოვაჩინე ის, რაც მაინტერესებდა თქვენში, მინდა რომ უკეთ გავიცნოთ ერთმანეთი და დავამყაროთ სერიოზული ურთიერთობა.
ძალიან მინდა ვიყო შენნაირ ადამიანთან, რომელსაც პატივს ვცემ და ვაფასებ. მე აქ ყოველთვის არ ვარ ხელმისაწვდომი, მე ვარაუდობ, რომ ეს უფრო მოსახერხებელი იქნება, თუ ჩვენ შევძლებთ კომუნიკაციას ელექტრონული ფოსტის საშუალებით, რაც საშუალებას მომცემს უკეთესად წარმოვაჩინო თავი.
ჩემი ელ.ფოსტის მისამართია: mhamadr.mansr@yahoo.com
ველოდები თქვენს წერილებს. Კარგ დღეს გისურვებთ.

ranlove më tepër se një muaj më parë

მე მქვია რანია მუჰამედ მანსური. წავიკითხე თქვენი პროფილი და აღმოვაჩინე ის, რაც მაინტერესებდა თქვენში, მინდა რომ უკეთ გავიცნოთ ერთმანეთი და დავამყაროთ სერიოზული ურთიერთობა.
ძალიან მინდა ვიყო შენნაირ ადამიანთან, რომელსაც პატივს ვცემ და ვაფასებ. მე აქ ყოველთვის არ ვარ ხელმისაწვდომი, მე ვარაუდობ, რომ ეს უფრო მოსახერხებელი იქნება, თუ ჩვენ შევძლებთ კომუნიკაციას ელექტრონული ფოსტის საშუალებით, რაც საშუალებას მომცემს უკეთესად წარმოვაჩინო თავი.
ჩემი ელ.ფოსტის მისამართია: mhamadr.mansr@yahoo.com
ველოდები თქვენს წერილებს. Კარგ დღეს გისურვებთ.

velnsface më tepër se një muaj më parë

Kura grib 10 ? :D

velnsface më tepër se një muaj më parë

Heiyā hopsā- Kura grib 10? (-_-)

velnsface më tepër se një muaj më parë

:]

velnsface më tepër se një muaj më parë

...

velnsface më tepër se një muaj më parë

...<br />

velnsface më tepër se një muaj më parë

:]

-Promile- më tepër se një muaj më parë

neteicu ka nepatīk, es tikai pieduros ;)

-Promile- më tepër se një muaj më parë

jāā, bamslis parāda līmeni

velnsface më tepër se një muaj më parë

Savu nepatiku,vari atstat pie sevis. :]

velnsface më tepër se një muaj më parë

...

velnsface më tepër se një muaj më parë

:)

velnsface më tepër se një muaj më parë

:]]]]]

velnsface më tepër se një muaj më parë

:]

saulestarins më tepër se një muaj më parë

ko tur redzi? :P

velnsface më tepër se një muaj më parë

Autobusu ,lai brauktu mājas :]]]

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania