Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate -chaba- t 18. Gusht 1992 (29), Riga, Latvia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Zanchx më tepër se një muaj më parë

Tu raudi?. :D

-chaba- më tepër se një muaj më parë

puikas arī raud ;DD

Zanchx më tepër se një muaj më parë

hi..labi izskaties. :]

-chaba- më tepër se një muaj më parë

hai,paldies :)<br />

Zanchx më tepër se një muaj më parë

hihi..atkal iepōzē?. :-P

-chaba- më tepër se një muaj më parë

šoreiz domāju : P;D

Zanchx më tepër se një muaj më parë

forša seja :D<br />
<br />
bet bilde laba. :-P

-chaba- më tepër se një muaj më parë

tā sanāca ;D<br /> apldies ;D

FAIRYLAND më tepër se një muaj më parë

Laba bilde. ;)

-chaba- më tepër se një muaj më parë

paldies :)

Zanchx më tepër se një muaj më parë

oj, oj..paskat, kas te, abi foršumi :-P <br />
sen nav likts (6) ..un vsp pelniita atzīme :-P

-chaba- më tepër se një muaj më parë

sen jāāā ;D<br /> <br /> liels paldies,prieks /sun/

Zanchx më tepër se një muaj më parë

ehh..paskat, kam atkal jauna bilde (6) <br />
<br />
un kušš, neko nesaki :-P :D

-chaba- më tepër se një muaj më parë

akl sākas, - es neko neteicu ;d

Zanchx më tepër se një muaj më parë

ja nepatīk mani 10, tad ķer lāčuku!!.. :D

Zanchx më tepër se një muaj më parë

nu tad ieliec jaunu bildi, jo gribi veel atriebties!!.. (6) :D

-chaba- më tepër se një muaj më parë

es itka ieliku tgd jagaida moderatori lēmums :P

Zanchx më tepër se një muaj më parë

atriebiiba ir salda!!.. (6) njaa, Tev arii par visu labo :D

-chaba- më tepër se një muaj më parë

labak pataupi atriebiibu citai bildei,jo sai nav vērts ;D :P

-aiTa- më tepër se një muaj më parë

grr,skaists.

-chaba- më tepër se një muaj më parë

murr,paldies /sun/

Tanacka më tepër se një muaj më parë

Aaai zheel teereet bp, tpc kjer 10 par labu bildi...:)<br />
Patiik...:)*

-chaba- më tepër se një muaj më parë

oho,tadu es negaidiiju :O:O<br /> LIELS LIELS pāādiesss :)

Brunettee më tepër se një muaj më parë

suPer. 8-)

-chaba- më tepër se një muaj më parë

tiešām ;D<br /> paldies /sun/

Zanchx më tepër se një muaj më parë

/mm/ paskat, kas atkal #1!!.. 8-) tikai neliec man atkal gulēt iet!!.. :-P :D

-chaba- më tepër se një muaj më parë

jāa dazreiz ta gadās ;D<br /> nee nmelishu,pārak agrs ;D

Zanchx më tepër se një muaj më parë

tieshaam nevajag, pat ne mazuminju!!.. :-P

-chaba- më tepër se një muaj më parë

to atstaj mana ziņā :X

Zanchx më tepër se një muaj më parë

beidz, neesi, liecies mieraa!!.. :-P

-chaba- më tepër se një muaj më parë

nu ja tu ta saki ;)<br /> bet kadreiz to4na kko atlidzinashu,kaut mazuminju 8)

Zanchx më tepër se një muaj më parë

zini, tava ideja man nepatiik *NO* :D<br />
<br />
un Tu neesi man paraadaa!!.. :-$ :-P <br />
<br />

-chaba- më tepër se një muaj më parë

nu ideju vari nepiepidiit, :d bet parāda esmu gan :X

Zanchx më tepër se një muaj më parë

aha, tad kad buus jau par veelu!!.. :-P :D

-chaba- më tepër se një muaj më parë

es izdomāju ,ka tev jaiet gulet,citādi es kļustu par parak lielu parādnieku /bluhs/<br /> es neespeshu atmaksāt ;P ;D

Zanchx më tepër se një muaj më parë

nu tad, lai Tev veicas ar to domāšanu!!.. :D :D kad izdomaasi, padod ziņu!!.. :D

-chaba- më tepër se një muaj më parë

paga paga izdomāshu kādreiz ;d<br />

Zanchx më tepër se një muaj më parë

piedod *JOKINGLY* bet vnk nevareeju neielikt!!.. :-P :D

-chaba- më tepër se një muaj më parë

vot ko man darīt tiešām ar Tevi /think/<br /> domaju-domaju ;D<br />

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania