Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Sandyte r 24. Dhjetor 1992 (26), Vilnius, Lithuania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

AGGELOS më tepër se një muaj më parë

Dooolll...

AGGELOS më tepër se një muaj më parë

You are very beautiful....

AGGELOS më tepër se një muaj më parë

Dooolll....

Bergen më tepër se një muaj më parë

kokie dideli !!!! ten vaikai juroj maudos matet? :DD

Rapol më tepër se një muaj më parë

utiutiu :P

TylusVelnias më tepër se një muaj më parë

Nuostabiai atrodanti, spėjamai šilto būdo mergina. Sėkmės Tau Tavo ketinimuose. :)

vibus505 më tepër se një muaj më parë

super grazule:)

TylusVelnias më tepër se një muaj më parë

puikiai išryškin įdegį ir figūrą.

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania