Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate infynyty y 10. Maj 1996 (25), Vilnius, Lithuania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

infynyty më tepër se një muaj më parë

Aciu labai .:]

favoritesound më tepër se një muaj më parë

žavinga! :}

TylusVelnias më tepër se një muaj më parë

[[ Prieš kažką smerkiant, užsidėk jo batus ir praeik jo kelią, paragauk jo ašarų, pajusk jo skausmą… Užkliūk už kiekvieno akmens, už kurio jis buvo užkliuvęs… Ir tik po to kalbėk, kad tu žinai kaip reikia teisingai gyventi… ]]<br />
<br />
Teisinga mintis ! Tik ne visada norisi praeiti, susidūrus su kraštutiniu chamizmu.

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania