Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate bixi p 16. Prill 1970 (51), Chur, Switzerland Ishte online disa orë më parë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

lunogin më tepër se një muaj më parë

Hello


My name is Kaima Ibrahima I will like us to be good friends. I will like to exchange good relationship with you. I have a reason why i came in contact with you. please I would like you to contact me via this e-mail (kaimaibrahima3@gmail.com) please contact me through email address so we can start from there, and I will tell you more about me.


Your New

Friend

Kaima

sud më tepër se një muaj më parë

Pa da kazam i jas moze li vo poraki da piseme

bixi më tepër se një muaj më parë

Mozes kako ti sakas .

sud më tepër se një muaj më parë

Zdr kako si

bixi më tepër se një muaj më parë

Fala na pitanje dobro. A vie kako ste?

ednazenska më tepër se një muaj më parë

IZVADI TOA OCILATA

bixi më tepër se një muaj më parë

imam ubavi oci gi skrivam hahhaah

girl5 më tepër se një muaj më parë

mmmmmmm

bixi më tepër se një muaj më parë

*KISSED* *KISSED*

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania