Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate desity17 10. Nëntor 1991 (29), Yambol, Bulgaria Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

pid1 më tepër se një muaj më parë

*KISSED*

pid1 më tepër se një muaj më parë

*HI*

firebool më tepër se një muaj më parë

Ще ти взема жълтите шорти

dqdobili më tepër se një muaj më parë

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p200x200/29<wbr>594738_1129762554082099_3636770799683686146_n.jpg?<wbr>_nc_cat=0&_nc_ad=z-m&_nc_cid=1053&oh=81cba02a5e3e3<wbr>23bb21dbdc0c23d8b3f&oe=5B7139B5

dqdobili më tepër se një muaj më parë

<a href="/g/?link=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com%2F_5W29r3rNDcY%2FTSiD1uMu9XI%2FAAAAAAAABMw%2FJ9-cC2DSDNQ%2Fs1600%2F51139505_1258137680_yeto_vam1.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://3.bp.blogspot<wbr>.com/_5W29r3rNDcY/TS<wbr>iD1uMu9<wbr>XI/AAAAAAAABM<wbr>w/J9-cC2DSDNQ/s1600/<wbr>51139505_125813<wbr>7680_<wbr>yeto_vam1.jpg</a>

dqdobili më tepër se një muaj më parë

Цветни улици <br />
От нектара на твоите устни<br />
се разля по контура на моите.<br />
По брадичката бавно се спусна<br />
и се втурна навред по завоите.<br />
Любопитно там дълго тършува<br />
из безбройните мънички улици<br />
и във кръчмите бясно лудува,<br />
обграден от невидими люляци.<br />
Сетне гузен замръкна на прага,<br />
тихо стенещ и молещ за прошка.<br />
Уморена, във скута му лягам<br />
като цъфнала млада овошка.<br />
Лилия Кашукеева

desity17 më tepër se një muaj më parë

*KISSED*

dqdobili më tepër se një muaj më parë

Опс %)

pavelmorski më tepër se një muaj më parë

*OK*

bovii11 më tepër se një muaj më parë

strahotna si<br />

krasimir më tepër se një muaj më parë

sladka

aaaawwwee më tepër se një muaj më parë

papam te sexy<br />

PsiMaster më tepër se një muaj më parë

Що за скорпион си, ако криеш предизвикателния си скорпионски поглед?

Kris4an11 më tepër se një muaj më parë

ehaaaaa nqkoi luduwa mai :P

gopenceto më tepër se një muaj më parë

adski gotino sladur4e:):)

heat më tepër se një muaj më parë

mnoo qko be, ne te li e sram ? :)))

desity17 më tepër se një muaj më parë

ne az nqmam srama :P:P:P :D:D:D

malizia87 më tepër se një muaj më parë

super krasiva,sladka i sexy :)

ferre91 më tepër se një muaj më parë

tolkova krasivi kato teb sa redkos zatova ako mojeh 6tqh da ti dam 10

sotifena më tepër se një muaj më parë

mnogo si mi sladka

desity17 më tepër se një muaj më parë

ms

MaPruHa më tepër se një muaj më parë

sladuranka

arsenala më tepër se një muaj më parë

симпатяга :-)

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania