Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate -KarlOlen v 15. Mars 1998 (23), Volcano, USA Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Kätu më tepër se një muaj më parë

kkkena : )

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

tnx :)

MinuMusiRate më tepër se një muaj më parë

ttsauu kahvel :)<br />
ilus ( k ) .

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

jou :D<br /> sina (k)

MinuMusiRate më tepër se një muaj më parë

selllesmõttes et kuissa juba statoilis oled ss ostamlle üks hotdog :d<br />
<br />
<br />
tglt ilusilusilus oled ( k ).

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

kohe ostan aga sina tled järele<br /> <br /> ei ole <br /> sina oled(K)

MinuMusiRate më tepër se një muaj më parë

ssa ilusam mdu : )!

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

eiiii <br /> ssa oled (:!

MinuMusiRate më tepër se një muaj më parë

youuu , :d:d karl : )<br />
<br />
<br />
<br />
ilusoled(k).

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

youuuuuu (::)<br /> <br /> <br /> mkm sina!!

MinuMusiRate më tepër se një muaj më parë

ilusoled : )

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

mkm<br /> sa oled (:

CheTTa më tepër se një muaj më parë

nunnnnnukaz matuuu :)

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

ei ole :D

CheTTa më tepër se një muaj më parë

ülinunnnnnu :)

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

oki <br /> :)<br />

mariinposka më tepër se një muaj më parë

oi keegi sai uue pildi ülesse :D:D <br />
<br />
ilus mdu :)

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

oi sain jh:D<br /> ok

mariinposka më tepër se një muaj më parë

ilusss :D

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

sa ka:)

CheTTa më tepër se një muaj më parë

sa nunnnnnum .

CheTTa më tepër se një muaj më parë

Nunnnupoiss ;*

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

sa!<br /> nunnutüdruk!

MinuMusiRate më tepër se një muaj më parë

jjjjou , Karl :d ,,<br />
miks nii kiimas silmad : ) <br />
:d hull vennike ,, koolis paneb ässa ! : )

-KarlOlen më tepër se një muaj më parë

silmad kelle teisejoaks <br /> sind vaatates on vaja mul müts üle silmade tõmmata

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania