Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate FerhattoruS q 14. Korrik 1992 (28), Konak, Turkey Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

shokity më tepër se një muaj më parë

:)

shokity më tepër se një muaj më parë

Ne mutlu bana :)

FerhattoruS më tepër se një muaj më parë

Ne mutlu bize :))

shokity më tepër se një muaj më parë

Nice 8 yillara inşallah :D sizin gibi sadık bi gözde bulmak ne mümkűn :D

FerhattoruS më tepër se një muaj më parë

Yine yeniden gönlümü fethettiniz sevgili Gözdem ;D

shokity më tepër se një muaj më parë

Pek te mütevaziyiz *LOL*

FerhattoruS më tepër se një muaj më parë

8 yıllık gözdemsiniz,sizin karşınızda mütevazı olmamak ne mümkün

shokity më tepër se një muaj më parë

Ama siz çok tatlısınız

FerhattoruS më tepër se një muaj më parë

Ama o sizin tatlılığınız :))

Month më tepër se një muaj më parë

slm h geldin

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania