Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate elutza v 06. Mars 1990 (30), Bucharest, Rumania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

lorinczi më tepër se një muaj më parë

Întotdeauna cu zâmbetul pe buze?

lorinczi më tepër se një muaj më parë

Ce ghivechi ,,mic"...

lorinczi më tepër se një muaj më parë

La Familia style

lorinczi më tepër se një muaj më parë

„Dupa blocurile gri stam noi, majoritatea, sunt mai inalte la sosea sa nu se vada foamea<br />
(...)Dupa blocuri suntem noi, sa ne-ntelegi mai bine. Dupa blocuri suntem noi care te facem pe tine.”

lorinczi më tepër se një muaj më parë

Ce darnică a fost Mama Natură ...

ZanyaNoir më tepër se një muaj më parë

Ce placa? Unde-i?

djconstantino më tepër se një muaj më parë

*ANGEL*

lorinczi më tepër se një muaj më parë

Frumoasă și atrăgătoare

lorinczi më tepër se një muaj më parë

Raperiță gen Coolio.

eady2004 më tepër se një muaj më parë

unde mai exact erai.. ? poate trec si eu pe acolo sa cunosc o fata frumoasa foc si dulce :) :X

ankame4u më tepër se një muaj më parë

faina poza ta...:)<br />
unde e facuta?<br />

mariana56 më tepër se një muaj më parë

*****La multi ani!******sanatate ,fericire.

luc1an më tepër se një muaj më parë

cei mai frumosi..... cerceii pe linga....sti si tu ce

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania