Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate biaaaaaaa t 04. Gusht 1994 (26), Oradea, Rumania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

iulia79 më tepër se një muaj më parë

<br />
CE ochelari fain ai

marylove më tepër se një muaj më parë

Frumosi ochisorii frumos zambet si tu se stie

iulia79 më tepër se një muaj më parë

CE ochelari fain ai !

steliana më tepër se një muaj më parë

Ce avem noi aici:niste ochi frumosi si niste ochelari pe nas.

roxinici më tepër se një muaj më parë

Ce ochelari faini ai.

viva më tepër se një muaj më parë

Ia uite ce ascundeau ochelarii ! *KISSED* *ROSE* *BYE*

sandy më tepër se një muaj më parë

Foarte frumusica !

Angi26 më tepër se një muaj më parë

Ita sta ok....

klauss77 më tepër se një muaj më parë

no tu copila da' tare faina mai esti tu fata! *THUMBS UP* *ROSE* *ROSE* *ROSE*

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania