Vlerësoni 20 foto dhe fitoni 20 pikë bonus!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate saura 🛈 VIP 20. Tetor, Tirana, Albania Ishte online më pak se një ditë më parë
Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Artoni disa orë më parë më parë

Bukuroshe jeni

shqiprim.kurti94@hotmail.com disa ditë më parë

bukuroshe

zejdi1 disa ditë më parë

Shkelqen si drita si shpirt qenke

Milot disa ditë më parë

kam deshir te njo miloti usa

Elmedin më pak se një javë më parë

Shum ebukur je si princes

melaqja më pak se një javë më parë

persh

Xhamki_comerc@hotmail.com gati një javë më parë

9

Fabijan jani gati një javë më parë

Hello

Dibra gati një javë më parë

hi

Shkelqim gati një javë më parë

He

Shkelqim gati një javë më parë

Oj loqk

Beni mydini gati një javë më parë

Yll

abedin gati një javë më parë

loqki

abedin gati një javë më parë

loqki

Labb gati një javë më parë
O_O
klodi gati një javë më parë

Hey

Dino gati një javë më parë

Ciao bella💐💐💐

beri66 gati një javë më parë

je shum shum e bukur zoti te ruajte ty

Aurel gati një javë më parë

O yll sa e mir je

fatri hasa më pak se një muaj më parë

mirdita

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania