Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate saura u VIP 20. Tetor, Tirana, Albania Ishte online më pak se një javë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

MERCIFULLY më tepër se një muaj më parë

beautiful pose...May they a safe...happy life!...

MERCIFULLY më tepër se një muaj më parë

Maşallah

Ismet më tepër se një muaj më parë

Jeni shum e bukur

Ismail USTUNDAG më tepër se një muaj më parë

Hi :)

perkushtim më tepër se një muaj më parë

Shume e embel

Gerri më tepër se një muaj më parë

Yll

elio më tepër se një muaj më parë

pershendetje

beeli01 më tepër se një muaj më parë

You'r so cute

Arlind më tepër se një muaj më parë

Yll

NIK më tepër se një muaj më parë

koke shume e bukur, prishtina
#

seaandsun më tepër se një muaj më parë

wonderful.

Artoni më tepër se një muaj më parë

Bukuroshe jeni

shqiprim.kurti94@hotmail.com më tepër se një muaj më parë

bukuroshe

zejdi1 më tepër se një muaj më parë

Shkelqen si drita si shpirt qenke

Milot më tepër se një muaj më parë

kam deshir te njo miloti usa

Elmedin më tepër se një muaj më parë

Shum ebukur je si princes

melaqja më tepër se një muaj më parë

persh

Xhamki_comerc@hotmail.com më tepër se një muaj më parë

9

Fabijan jani më tepër se një muaj më parë

Hello

Dibra më tepër se një muaj më parë

hi

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania