Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate edhepse x 02. Nëntor 1996 (22), Peqin, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

100VjetShtet më tepër se një muaj më parë

Mbaj kokën lart, Qëndro krenar, Tregoju të gjithëve që jemi Shqipëtar. Gëzuar 100 Vjetorin e Pavarësisë!

Melodi më tepër se një muaj më parë

Le te jet çdo dite e ardhme më e mire, <br />
<br />
le te jen të gjitha sipas deshires tende, <br />
<br />
kur te bjere shiu,për ty le të shkelqeje dielli, <br />
<br />
jeta jote le të jet rruga prej trendafilave e ujitur me shiun e lumturise , <br />
<br />
e ngrohur me lumturin e vertete , kurse nëpër jetë, le të të udhëheqe fati. <br />
<br />
Gëzuar ditëlindjen nga Stafi Top.al

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania