Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate elaanxhi p 05. Prill 1997 (23), Elbasan, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Virtual-Boy më tepër se një muaj më parë

simpatike dhe e embel :*

Fati26 më tepër se një muaj më parë

Handsome

karlito brigande më tepër se një muaj më parë

HI
BEAUTIFUL NAME

karlito brigande më tepër se një muaj më parë

HI
BEAUTIFUL NAME

Loni më tepër se një muaj më parë

very beautiful

ERMAL më tepër se një muaj më parë

very beautiful

caniii më tepër se një muaj më parë

Shum Simpatike dokesh komplimente per ty

MeAfer më tepër se një muaj më parë

ela engjellushe si lepurushe!

TaulantiE7 më tepër se një muaj më parë

Syzez e kendshme si ne dukje dhe dashuri

Stiliani më tepër se një muaj më parë

simpatike vajza

caniii më tepër se një muaj më parë

Shum Buker Dokesh Elaanxhi Veq Suksese Enderuar Dokesh Per Mrekulli

lena09 më tepër se një muaj më parë

Fytyre Simpatike

ervini1988 më tepër se një muaj më parë

Ta henksha syrin

rikulazaren më tepër se një muaj më parë

Ciao bukuroshe

ALban89 më tepër se një muaj më parë

helloo

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania