Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate edonael 18. Nëntor 1994 (25), Tirana, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

klauss më tepër se një muaj më parë

na shtremberove qafen me t pa

Luumm më tepër se një muaj më parë

e mire fotoja komplimente per ty

IDEAL më tepër se një muaj më parë

Qum e bukul bo duket

hulyabn më tepër se një muaj më parë

<br />
pic<br />
si qendersulmuese dukesh<br />

MeAfer më tepër se një muaj më parë

ggjysma e 45.............

Xonny më tepër se një muaj më parë

E thjesht por shum e bukuuuuur

OSELITO më tepër se një muaj më parë

SHUME SERIOZE GOCA POR PRAPE BUKUR

aferdita më tepër se një muaj më parë

shum mir je dal

bledaralmadhi1 më tepër se një muaj më parë

bukur

MeAfer më tepër se një muaj më parë

dhe komentoni atë.18

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania