Vlerësoni 20 foto dhe fitoni 20 pikë bonus!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate JonaPrishtin 🛈 18. Nëntor 1996 (22), Tirana, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë
Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

imer një ditë më parë

Si-yll-jie-buker-veq-vazhdo

MeAfer gati një muaj më parë

syte me lente ne disproporcion me tenin

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

ubava si na slikata

Kalvi më tepër se një muaj më parë

very nice blue eyes

drenis më tepër se një muaj më parë

Nje yll i vertet

bbelushi më tepër se një muaj më parë

l want you

erio85 më tepër se një muaj më parë

Ohhh moj goc na gozhdove ne karrike me kete shikim! Thjeshte mrekullia vet zemer! ;)

erzamuqolli më tepër se një muaj më parë

WOW

toni-arch më tepër se një muaj më parë

ke pershendetje edhe nga ne

remahum më tepër se një muaj më parë

Hej jonaaa

OSELITO më tepër se një muaj më parë

SHUME BUKUR GOCA NUK PO GJEJ FJALET E DUHURA PER TJU PERSHKRUAR COOL *OK*

veba1 më tepër se një muaj më parë

jo kukull por vertet e bukur

blear më tepër se një muaj më parë

woow per merkulli me kto syqka moj <br />

aferdita më tepër se një muaj më parë

shum bukur je dal pirncesse

veba1 më tepër se një muaj më parë

pershendetje

emini më tepër se një muaj më parë

jeni shume e bukure nji femer e perkryer .<br />

veba1 më tepër se një muaj më parë

edhe na te pershendesim

hoxha më tepër se një muaj më parë

po mua nuk me pesh :P

pHaTTo1 më tepër se një muaj më parë

=-O =-O *IN LOVE*

JonaPrishtin gati një muaj më parë

Faleminderit shum per vlersimet shum pershendetje per ty

Karrameli më tepër se një muaj më parë

shume je e kendshme

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania