Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate any r 17. Janar 1993 (27), Tirana, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

drazen më tepër se një muaj më parë

Top

Bruno më tepër se një muaj më parë

Gorgeous

klejdi më tepër se një muaj më parë

ylli

Eri më tepër se një muaj më parë

Bukur

zvicrrani20 më tepër se një muaj më parë

ich

Dino më tepër se një muaj më parë

Ola

sami më tepër se një muaj më parë

shum tërheqese

karlito brigande më tepër se një muaj më parë

come stas amiga

any më tepër se një muaj më parë

Bien gracias

karlito brigande më tepër se një muaj më parë

o indiane
muchos bonita mio amor

any më tepër se një muaj më parë

Muchas gracias corason

Fidi më tepër se një muaj më parë

Si je

Klajdi më tepër se një muaj më parë

Yll

Klajdi më tepër se një muaj më parë

Yll

Qala më tepër se një muaj më parë

Shum bukur po dukesh

Qala më tepër se një muaj më parë

Shum bukur po dukesh

ERMAL më tepër se një muaj më parë

nice

armani21 më tepër se një muaj më parë

Very Sexy

caniii më tepër se një muaj më parë

Shum buker del ne foto ti veq perpara

MeAfer më tepër se një muaj më parë

paske nje fotele magjike

tacko më tepër se një muaj më parë

do ftohesh

any më tepër se një muaj më parë

Nuk ftohem kam vap

Pa shije jete më tepër se një muaj më parë

Princesha shum po na mungon kohen e fundit

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania