Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate SidoXORela q 11. Korrik 2000 (19), Tirana, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Besi më tepër se një muaj më parë

Shum e buker po dokesh

MeAfer më tepër se një muaj më parë

buze karakteristike paske 20

Babagjyshi më tepër se një muaj më parë

prej orës 11:00 deri në ora 15:00 10

Bourbon më tepër se një muaj më parë

Supér sweet

Kujta-fr më tepër se një muaj më parë

Shume e bukur qenke, nese nuk prishe pune dua te jem shok me ty !

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania