Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Alisa_wien x 25. Tetor 1990 (28), Tirana, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

shqiprim.kurti94@hotmail.com më tepër se një muaj më parë

ta oksa kthizen

Milos milo më tepër se një muaj më parë

Mir

lenso më tepër se një muaj më parë

Pershendetje
Vetem e mir ??

Sokol më tepër se një muaj më parë

E mire

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania