Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Alisa_wien x 25. Tetor 1990 (28), Tirana, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë
Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

shqiprim.kurti94@hotmail.com gati një muaj më parë

ta oksa kthizen

Milos milo gati një muaj më parë

Mir

lenso gati një muaj më parë

Pershendetje
Vetem e mir ??

Sokol gati një muaj më parë

E mire

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania