Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate lina x 01. Nëntor 1988 (31), Kukës, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

ppx më tepër se një muaj më parë

Llokum je

ppx më tepër se një muaj më parë

Pershendetje bukuroshe

Kime. më tepër se një muaj më parë

Ah ti pucja pak ati vetulla

lali më tepër se një muaj më parë

pershendetje nga lali prishtin

Mili më tepër se një muaj më parë

Pershendetie

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania